Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyalok

Kép

Vannak Angyalok akik
Kétségtelenül közöttünk élnek.
Mosolyukban melegség lappang,
S békére lelnek tőle a szívek.
Szemeik csillagként ragyognak
Vissza rám vagy éppen rád.
És elillan a keserűség, félelem,
S minden mi nyomaszt vagy bánt.
Egyetlen érintésüktől szertefoszlik
A didergető hideg, lelki téli csapadék,
Láthatatlan szárnyak nélkül léteznek,
Szavaikban ott rejlik a vigaszt nyújtó menedék.

"Sajnos kevesen tapasztaljuk meg a valós életben,
de angyalok igenis léteznek.
De nem arról ismered meg őket,
hogy van szárnyuk.
Mindent elárul róluk a ragyogó tekintetük,
melyen keresztül láthatod a tiszta és jó lelkük.
Igazából nem ők azok akik szállnak,
hanem ők azok kik a környezetükben
mindenkit szárnyaltatnak."

178edb3ba40f.jpg
Ebből az albumból: Angyalok
Létrehozta: Csabai Mária
Hogyan?
Szeretnék emlékezetünkbe idézni egy nagyon fontos információt, amely még tavaly hangzott el részemről, de nem veszített aktualitásából, csak figyelmünk szélére került, ám most éri el aktualitásának csúcspontját. Ez pedig maga a Cet csillagkép, illetve az az üzenet, hogy miként és hogyan lehet kitörni a Cet Gyomrából, a Galaktikus Börtönből. E kapcsán, az oldalon található előadás egy részletét szeretném figyelmetekbe ajánlani:

Kilépés a Cet Gyomrából
http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/hogyan/
25 perces részlet, érdemes meghallgatni. A hangüzenetben hallhatóakon túl, most sok mindent szeretnék még elmondani, amely talán válasz lesz sokunk „problémájára”.

A Jupiter megközelítette azt a csillagot, amely egy az egyben a Galaktikus Börtön, illetve a Cet gyomrának szimbóluma. Ezt a csillagot úgy hívják, hogy Baten Kaitos, és a Jupiter pontosan április 30-án fogja ezt elérni. (További néhány pontos adat azoknak, akik az adott napra szeretnék figyelmüket összpontosítani, vagy valamilyen meditációt tervezni: a Mars május 1-én éri el, a Merkúr és a Vénusz egyszerre május 9-én)
Hogyan kerültünk a Cet Gyomrába?

Szembesülünk Önmagunk legsötétebb részeivel, azokkal a részekkel, amelyek ott csücsülnek bent lelkünk börtönében, mert mi magunk zártuk oda őket. S azért zártuk be oda, mert azt hittük, hogy csúnyák és rondák és gonoszak, és ha jól belakatoljuk hét lakat alá, akkor talán nem bukkannak elő soha többet. Ám ami bent van, az kint van: s a világ kint elkezdett csúnya és gonosz lenni, hogy felhívja arra a figyelmünket, amire tényleg nem akartuk odafigyelni.

És így elkezdtünk harcolni a kinti sötétséggel, a gonosszal, a sátáni erőkkel, és nem vettük észre, hogy minden levágott démonfej lelkünk egy darabkája valójában, és olyan nagy hasadék tátongott a Fényes és a Sötét részünk között, hogy egyszerűen beomlik most ez a szakadék.

Mindennel szembe kell néznünk, a lényünk teljes részével, azokkal amelyekről azt gondoltuk, hogy bennünk ilyen soha nem is lehet. De ne feledjük, ami kint, az van bent. S ha harcolsz a fény nevében a sötét ellen, és kizárod a sötétet, soha nem lehetsz Egész.

Egy egyszerű művelet, a Teljes Megadás által minden a helyére rendeződik, és feloldódik.

Ha hiszel és bízol, nem árthat semmi sem, hiszen mi végre az élet, ha nem megtanulni, hogy az „én” nem létezik, pusztán a Teremtő teljesen egyedi és egyben TÖKÉLETES megnyilvánulása vagy?

Balgaság azt hinni, hogy a gondok és bajok, azok nem tökéletesek: ez a mai civilizáció egyetlen igazi nagy problémája, hogy a gondokat gondoknak, a bajokat bajoknak látja, és nem a benne rejlő isteni tökéletességet. Nem azt, hogy tapasztal a Lélek, megtapasztalja a világ teljességét. És amíg problémákra fókuszálunk, addig a probléma az is marad, és újabb problémát szül. Ez egy olyan ördögi kör, amiből nem lehet kilépni.

Aki azt kérdezi, hogy a „hétköznapi életében” hogyan élje meg a szép szavakat, pont a lényeget nem látja: NINCS HÉTKÖZNAPI élet, hiszen az élet Egy. Ami az úgynevezett spiritualitásban működik, annak a hétköznapokban is működnie kell – vagy ha nem, akkor ez PONTOSAN azt az elválasztottságot mutatja, hogy vannak benned rossz és jó részek, ahol a rossz el van zárva benned, mert nem akarsz róla tudomást venni. Pontosan ezért kopogtat az élet nehézségeinek képében, hogy végre elfogadd azokat, és ne megszabadulni akarj tőlük.

És ez a Cet gyomra, a Börtön most arra hívja fel a figyelmedet májusban, hogy képes vagy-e túllépni és kilépni saját börtönödből?

Ha befogadjuk a Teljességet, akkor a problémák egyszerűen feloldódnak, és ki is kerültünk a börtönből. Ettől még a fizikai világban minden megy tovább a maga forgásában, egyszerűen egyetlen egy dolog változott meg: a „hogyan”.

Ez a titka a Börtönből való kilépésnek, hogy az életünket a „hogyan” kérdése szerint éljük. Hogyan kelsz fel reggel? Hogyan szeretsz? Hogyan eszel? Hogyan gondolkodsz? Hogyan fizeted be a számládat?

És a miért kérdése az, ami mindig tévútra viszi az embert! Érdemes tehát mindig emlékeztetni magunkat, hogy ha feltennék ezt a kérdést, hogy pl. „miért”, akkor inkább azt kérdezzük meg magunktól, hogy „hogyan?”! Teljesen más felé, – kifelé- fog vinni ez a kérdés. A „Hogyan” megmutatja a kivezető utat, míg a „miért” az bent tart.

Csak figyeld meg a „hogyant”, és megérted életedet minőségét. Megérted, hogy hogyan válhatott szét benned a két rész? Hogyan esett meg az, hogy azt hitted az egyik feledről, hogy nincs rá szükséged?

Fizikai létbizonytalanságban élsz? Netán „rossz” párkapcsolatban”? Zűrős munkahelyen? Ezek a jelzők lelked börtönéből kiáltanak fel hozzád. Te valójában csak egyszerűen vagy, és kész. Ha hagyod, hogy a külső illúzióvilág, a tükörvilág határozzon meg, akkor az is fog meghatározni.

A dolog lehetetlennek tűnik, tudom. Hogyan is lehetne már az, hogy szegénységben/betegségben ne nézzem ezeket a dolgokat? Hogyan is lehetne az, hogy a sok sárga csekket, és a hitelt fizetve minimálbérből „gazdag legyek”? Pedig a válasz egyszerű, erre hívja fel a figyelmedet most a Jupiter – hiszel-e az Égben, hogy minden úgy tökéletes, ahogy van? Vagy a számlákban hiszel?

Tudom, hogy elsőre lehetetlennek tűnik…

Ám aki nem hiszi, járjon utána.

Kép
Az angyalok Isten szeretetteli, gyógyító gondolatai, amelyeket felénk küld. Az angyalok Isten felénk nyújtott támogató karjai. Színtiszta isteni szeretetből álló lények, akiknek önálló tudatuk van, de nincs egójuk. Ennek megfelelően csak a szeretet „működteti” őket, minden gyógyító tettük szeretetből fakad, és soha nem tennének semmit, ami ellentmond Isten akaratának, vagy ami fájdalmat okoz az embereknek.


gabriel.jpg

 

 

'Gábriel' jelentése: 

 

Isten ereje

Isten az én erőm

Isteni erő

 

Színei :

 

Indigókék és fehér 

 

Ő az útmutatás, a látomások, az ihlet, a próféciák,

a megtisztulás arkangyala.

 

Őt hívd, ha :

 

Útmutatásra van szükséged:

Hivatásod keresed.

Visszatérni szeretnél a helyes ösvényre.

Életed célját szeretnéd megérteni.

Életed értelmét nem látod.

Családot szeretnél alapítani.

 

Angyali látomásra van szükséged ahhoz, hogy merre menj tovább.

Álmaid, látomásaid értelmezni szeretnéd.

Tisztulni szeretnél a méreganyagoktól testileg.

Tisztulni szeretnél a negatív gondolatoktól.

Védelemre van szükséged a pszichés támadások ellen.

Munkahelyed, otthonod tisztítására van szükséged, mert tele van negatív gondolatokkal a tere.

Magadba szívtad más problémáját, s megtisztulásra vágysz.

Szeretnéd spirituális látásod tisztítani.

 

Kristályok

 

(Kapcsolat felvételt segíthetik)

 

Tanzanit

Iolit

Lazurit

Kék kalcit

 

Egyszerű rövid fohászok Gábriel Arkangyalhoz:

 

Gábriel Arkangyal, vezess engem a lelkem ösvényén!

Gábriel Arkangyal, mutasd meg nekem életem hivatását!

Gábriel Arkangyal, segíts nekem értelmezni látomásaimat!

Gábriel Arkangyal, adj ihletet és útmutatást az előttem álló változásokhoz!

Gábriel Arkangyal, tisztítsd meg testem, lelkem és elmém!

Gábriel Arkangyal, szabadíts meg a pszichikai támadásoktól!

 

 

Forrás: Denise Whichello Brown - Angyal terápia

            (Nem teljes)

 

 


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.